item1

Forside

Vedtægter

Bestyrelse

Generalforsamlinger

Økonomi

Kontingent

Trafik

Nybyggeri

Fester

Kort

Galleri

Links

Kontakt

Der holdes flere årlige arrangementer i SKGL.

I februar fejrer vi fastelavn med tøndeslagning for både børn og voksne. Der er varme drikke, fastelavnsboller, slikposer og flotte præmier.

Generalforsamlingen holdes typisk i marts (i en af sejlklubberne). Efter generalforsamlingen inviteres alle medlemmer til at deltage i en fælles middag. Det er en rigtig god anledning til at hilse på naboer og byde nye beboere velkommen.

En af de sidste weekender i august holdes en sommerfest, hvor både børn og voksne deltager. Festen holdes på en af vejene, som afspærres. SKGL har både telt, grills og andet der kan gøre aftenen festlig. Der er kagekonkurrence, musik og stort engagement fra alle. Der nedsættes en festkomite, som er ansvarlig for at få alt til at glide.

Sidst i november bliver kvarteret hjemsøgt af små spøgelser og andre uhyggelige væsner. Det har været en fast tradition, at udklædte børn og voksne mødes til fælles pizzaspisning (pizzaer er sponseret af Domino's Pizza) - og derefter går rundt i kvarteret og truer med "slik eller ballade".

HUSK at alle disse arrangementer kun kan blive til noget i kraft af dit og andres engagement. Hvis du har lyst til at bidrage, bliver din hjælp modtaget med kyshånd. Så tøv ikke med at henvende dig til et bestyrelsesmedlem - også hvis du har gode ideer til nye arrangementer.

 

Det sociale Årshjul

Klik her for at se bestyrelsens forslag til aktiviteter i foreningen.

tegn